Ne dorim cu toţii să captăm publicul online. Reţelele de socializare ne permit să:

 

  • Fim găsiţi online
  • Facilităm legăturile (implicarea)
  • Dezvăluim pasiunile
  • Demonstrăm experienţa şi competențele
  • „FIM PREZENŢI” dincolo de broşura de hârtie şi de Website-ul static
  • Devenim mai uşor de găsit în Google

 

SĂ SOCIALIZĂM!

Începeţi chiar acum evaluarea prezenţei dumneavoastră online!

SĂ SOCIALIZĂM!

Cum construim strategia dumneavoastră pentru reţelele de socializare:

Cercetare şi ascultare pentru reţelele de socializare – implică evaluarea tuturor conversaţiilor care s-au purtat deja în jurul brandului dumneavoastră şi al locului unde s-au desfăşurat. Ne asigurăm că vă adresaţi audienţiei corecte.

Gestionarea comunitatii şi a canalului de comunicare – se referă la punerea bazelor, construirea şi întreţinerea unei comunităţi active şi angajate în canalele de socializare cum ar fi Google+, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest, Instagram.
Crearea de conţinut pentru reţelele de socializare – creăm conţinut ce poate fi uşor distribuit, potrivit pentru comunitatea şi platforma dumneavoastră, implicăm utilizatorii in dialogul online. Ne asigurăm ca acest conţinut ajunge la comunităţile care se ocupa de distribuirea şi promovarea acestuia în reţelele de socializare.
Gestionarea reputaţiei brandului online – ne asigurăm că brandul dumneavoastră este prezentat în cea mai bună lumină posibilă. Stabilim un set de reguli pentru a putea răspunde conversaţiilor online în timp real, în conformitate cu brandul şi politica dumneavoastră de comunicare.
O prezenţă activă în reţelele de socializare este o cale excelentă de a integra clienţii dvs. curenţi sau potenţiali în activităţile afacerii dvs. şi de a creşte gradul de conştientizare a brandului dvs. Activitatea frecventă, afişarea de conţinut unic fară a face spam, încărcarea de poze sau videoclipuri vă ajută să deveniţi parte din lista de „favoriţi ai utilizatorilor” şi aduc potenţiali clienţi către dvs., care altfel nici nu ar fi ştiut de existenţa dvs.