Fie că principalul obiectiv al prezenţei dvs. online este să realizaţi un venit suplimentar în fiecare lună sau că reprezintă axul central al afacerii dvs., conţinutul online distribuie mesajul dvs., clădeşte brand-ul şi transformă potenţialii clienţi în vânzări finalizate cu succes. Strategia de conţinut bine gândită are ca rezultat mai mult decât atragerea link-urilor şi a distribuirii în reţelele de socializare: rezonează şi distinge brand-ului dvs. chiar şi în cele mai concurenţiale situaţii.

HAI SĂ VORBIM!

Inițiați conversaţii semnificative cu audienţa dvs. într-un peisaj digital, în orice moment!

HAI SĂ VORBIM!

Având credinţa esenţială că lumea online este multidimensională, conectăm site-ul, blogul dvs. şi canalele de socializare pentru genera acţiune.

Proiectăm strategia dvs. de conţinut concentrându-ne pe:

  • Crearea de conţinut bazat pe cercetare: va ajutăm să deveniți parte a conversaţiei care are perspective şi în care clienţii sunt deja angajaţi.
  • Promovarea conţinutului: fiecare provocare se pretează la diferite canale. Le căutăm pe acelea care vor aduce cele mai bune rezultate pentru dvs., luând în considerare atât strategii online cât şi offline şi integrând strategia de blogging, strategia de cuvinte cheie precum şi strategia dvs. generală de căutare.
  • Conţinut optimizat pentru motoarele de căutare: structurare şi planificare de conţinut care conţine cuvinte cheie, inclusiv imagini şi videoclipuri optimizate.
  • Redactare şi verificare – deoarece conţinutul bine planificat trebuie întotdeauna să fie scris corect.

Proiecte recente: