Creşteţi gradul dvs.
de conversie online.

Solicitaţi un audit gratuit
al website-ului!

Design, implementare si optimizare de website

Chiar şi cea mai bună campanie de marketing online din lume va eşua în cazul în care platformele digitale nu sunt la nivelul necesar. Consumatorii moderni nu au răbdare cu platformele care „nu funcţionează”.

Un website de succes este un mediu agil, receptiv la evoluţia industriei, tendinţele emergente, comportamentul concurenţei, precum şi la satisfacerea şi depăşirea aşteptărilor clienţilor. Acesta este motivul pentru care considerăm că este imperios necesar ca brandul să deţină website-ul, de la planificarea strategică, la proiectare, optimizare, analiză post-implementare şi management în curs de desfăşurare. Realizarea acestui lucru nu doar îmbunătăţeşte comunicarea, dar, de asemenea reduce costurile şi îmbunătăţeşte performanţele şi randamentul investiţiei.

Smart Marketing oferă servicii personalizate şi la comandă de optimizare website-uri cu scopul de a creşte rata de conversie a site-ului şi, adesea, cuprinde:

Audit website gratuit

– vom analiza cu atenţie site-ul dvs. existent măsurând performanţele şi disponibilităţile sale.

Analiză public şi trafic

– înţelegem cine accesează website-ul dvs., cum au ajuns acolo şi ce fac pe acea pagină.

Optimizare conţinut şi pagină de intrare

– îmbunătăţirea măsurătorilor de conversie pentru campaniile de sezon şi campaniile unice.

Optimizare pentru mediul mobil

– asigură că website-ul dvs. este de asemenea realizat pentru utilizatorii aflaţi în mişcare. Vă recomandăm cum să optimizaţi pâlnia de conversie pentru mediul mobil.

Activitate neîntreruptă

– pune la dispoziţie recomandări neîntrerupte şi medii de testare pentru a continua maximizarea performanţelor paginilor pentru conţinut web nou sau deja existent.