smart marketing agentia ta de marketing

Smart Marketing este o echipă compactă şi flexibilă care oferă consultanţă de marketing digital, oferind competențele, creativitatea şi experienţa necesare pentru a vă adresa clienţilor și partenerilor într-un mod eficient prin canalele de comunicare pe internet. Suntem o agentie de marketing tânără, însă membrii echipei noastre au foarte mulți ani de experiență in acest domeniu si sunt motivați să-și demonstreze performanțele.

Echipa noastră este alcătuită din oameni inteligenţi mânaţi de pasiunea pentru inovaţie, iubitori de creativitate şi capabili să lucreze rapid şi să rezolve provocările ce ţin de prezenţa dumneavostră online. Ne place să lucrăm pentru afaceri ambiţioase, dornice să îşi depăşească limitele, lucru care le va oferi un avantaj competitiv.

Pasiunea noastră se regăseşte în strânsa colaborare pe care o avem cu clienţii noştri, colaborare în care suntem capabili să combinăm o gândire strategică cu idei originale care produc rezultate vizibile in timp real şi îndeplinesc obiectivele cheie.

Serviciile noastre cuprind o gamă de competenţe de marketing online, branding şi publicitate, puse la dispoziţie de profesionişti cunoscători ai fenomenului şi dedicaţi pentru a oferi clienţilor noştri cele mai bune rezultate. Suntem motivați să ne depășim limitele continuu, pentru că suntem pasionaţi de ceea ce facem şi nu renunţăm niciodată la un proiect. Lucrând împreună cu profesionişti de top din domeniu, echipa noastră se asigură că fiecărui proiect i se acordă o atenţie deosebită şi este finalizat în timp şi fără a depăşi bugetul.

Ne concentrăm pe construirea unei strategii digitale eficiente, capabile să livreze rezultate demonstrabile ale invesţiei de marketing, echipa noastră de experţi având reputaţie pentru excelenţă în planificarea, crearea şi livrarea de campanii digitale, atât la nivel național cât și pe piețe externe.

Abilităţile noastre profesionale

Strategie digitală 90
Inbound Marketing 95
Design grafic 85
Optimizare conţinut 95
Dezvoltare website 90

Cei mai recenţi clienţi

Certificări

certificare google adwordscertificare google analytics